PARTNERI

Naš višegodišnji rad posvećen kvalitetu i usavršavanju prepoznale su i neke od vodećih firmi na tržištu Srbije i regiona u oblasti kućnih i profesionalnih usisivača. Navešćemo ispod neke od naših najistaknutijih partnera.

Naši partneri pored odličnih kesa i cena od nas dobijaju i kompletnu tehničku podršku. Kese za usisivače više im ne zadaju glavobolje jer sada relaksirano nastupaju kada je u pitanju nabavka. Kod nas mogu poručiti kada žele i koliko žele. Ne moraju da brinu o magacinu, troškovima, količinama i ostalim problemima koji prate svaki uvoz. Cene koje se dogovore jednom ostaju iste bez obzira na kasnije porudžbine u pogledu količina. Takođe nudimo podršku u izradi ambalaže i pakovanju po želji. Svi ti uslovi i pogodnosti očekuju sve potencijalne saradnike. Vaše je samo da nam dostavite karakteristike i uzorke kesa a ostalo je sve na nama.

Pored uvoznika i zastupnika određenih brendova višegodišnjim radom ostvarili smo saradnju i sa velikim brojem maloprodajnih radnji vodovodnog i elekro materijala, bele tehnike, radnji na pijacama, raznih servisa i firmi iz oblasti tendera i održavanja.

Ako imate potrebe za kesama za usisivače bilo koje vrste, za lične potrebe ili dalju prodaju, javite nam se a mi vam garantujemo sve što smo naveli.

MI BRINEMO O ZADOVOLJSTVU NAŠIH KUPACA BEZ IZUZETKA

Logistički partneri u Srbiji