NAJČEŠĆA POSTAVLJENA PITANJA

Čime se bavi Vaša firma(Unesite kratak opis Vaše delatnosti):

Kesezausisivace.rs je vodeći internet prodavac kesa za usisivače u Srbiji. Našu ponudu čine zamenske kese renomiranog brenda WIN-BAG. Ponuda obuhvata preko 100 brendova i 200 različitih modela kesa iz oblasti profesionalnih I kućnih usisivača. Ako neki model nemamo u ponudi mozemo ga obezbediti ako nam dostavite original uzorak. Kese koje prodajemo su sa našeg lagera i ako ih poručite do 12h saljemo ih istog dana a u suprotnog sledećeg radnog dana.

Kesezausisivac.rs čini posvećen tim za korisničku podršku sa ogromnim znanjem I iskustvom u ovoj oblasti koji vam može pružiti informacije svakog dana od 08-20h

Opis preduzeća(Od kada postojite, čime se bavite, pokrivena tržišta, broj zaposlenih):

WIN-BAG shop posluje na tržištu Srbije od januara 2016.godine. Naš sajt sadrži jednostavan način pretraživanja koji detaljnije možete pogledati u delu za Često postavljana pitanja (CPP). Takodje nudimo i nekoliko opcija slanja preko kurirske službe gde smo se potrudili da našim kupcima omogućimo povlašćene cene poštarina. Kupci mogu kupiti kese on-line, poručiti telefonom a mogu nas kontaktirati i preko Viber-a. Pored toga kese se mogu preuzeti i u našem magacinu u Borči ili na Mirijevu uz predhodni dogovor.
U slačaju da nemamo u ponudi kesu koja Vam je potrebna, mi je mozemo izraditi za Vas ako nam dostavite originalni uzorak kese koji moze biti I koriscen.

Najvažnije prednosti Vaše firme(Što se tiče Vašeg poslovanja koji su to ''najvažniji'' proizvodi i usluge koje Vas razlikuju od drugih konkurenata):

Vrhunski kvalitet po najpovoljnijoj ceni, predanost, profesionalni pristup I isporuka na vreme su principi na kojima počiva naše poslovanje. Mi brinemo o zadovoljstvu svakog našeg kupca bez izuzetka.

Ne znam koju kesu za usisivač ili vrstu usisivača imam.

Najprecizniji način za određivanje kese za usisivač je tip/model usisivača koji piše na nalepnici ispod ili iza usisivača. U slučaju kada je nalepnica oštećena može pomoći I model koji pise na poklopcu ili telu usisivača. Takođe, može poslužiti i model kese koji može pisati na samoj kesi ili ambalaži pod uslovom da su kesa I pakovanje original.

Ne mogu naći svoj model usisivača u E-shopu.

Na poklopcu usisivača je često marka, serija/model npr.“Philips easy life“ i snaga motora npr. 2000W. Prilikom pretraživanja kao najsigurniji metod, biće vam potreban tačan model/tip usisivača koji ćete naći na dnu usisivača na nalepnici npr. FC8135 (važna su slova pre brojeva – FC I brojevi – 81,35, dok su eventulna slova posle brojeva, kose crte I slično nevažni za model kese), a kao druga opcija moze posluziti serija/model sa pokopca u ovom slucaju “easy life”. Taj podatak unesite u polje za pretragu. Takođe je moguće da vaš tip usisivača nedostaje u našoj bazi podataka, nije unet u potpunosti kao sto pise kod vas, ili fali deo naziva – ali to ne znaci da za njega nemamo odgovarajuću kesu. Molimo Vas da nas nazovete ili pišete, a mi ćemo proveriti koja vam kesa odgovara I zatim uneti vas mdoel u našu bazu podataka. Baze podataka su preobimne a pored toga svakodnevno se pojavljuju I novi modeli. Zato nam je svaka sugestija I preporuka dobrodošla kako bi bili jos profesionalniji.

Šta se dešava ako ste pogrešili pri odabiru kese?

Nema problema – mi Vam pomažemo. Uz našu pomoć pronaćićete odgovarajuće kese I izvršićemo zamenu. Ako postoji razlika u ceni izvršiće se refundacija ili doplata. Ako se zamena vrši putem kurirske sluzbe troskove iste će snositi strana koja je pogrešila.

Da li kese izgledaju drugačije nego što ste navikli?

U slučaju kada ste pronašli tip usisivača u našoj e-prodavnici, kese će odgovarati. Mikrofiber kese deluju veće u odnosu na papirne ali one zapravo imaju istu zapreminu samo su drugačije formirane u procesu proizvodnje. Stavite kesu u usisivač, presavijte stranice ako je potrebno a kesa će se kasnije sama formirati I rasporediti pri radu u kućištu.

Zašto je cena WIN-BAG microfiber kesa tako povoljna I niža u odnosu na konkurenciju I originalne kese?

Naš dobavljač kesa je ujedno I proizvođač. U pitanju je porodična firma koja se specijalizovala za proizvodnju kesa za sve tipove profesionalnih I kućnih usisivača I koja se svojim predanim radom I stalnim usavrsavanjem bori da našim kupcima obezbedi najbolji kvalitet po najnižoj ceni. Kod nas cenu kese odredjuje njena zapremina I njena proizvodna vrednost a ne brend za koji se koristi.

Zašto je cena WIN-BAG microfiber kesa tako povoljna I niža u odnosu na konkurenciju I originalne kese?

Naš dobavljač kesa je ujedno I proizvođač. U pitanju je porodična firma koja se specijalizovala za proizvodnju kesa za sve tipove profesionalnih I kućnih usisivača I koja se svojim predanim radom I stalnim usavrsavanjem bori da našim kupcima obezbedi najbolji kvalitet po najnižoj ceni. Kod nas cenu kese odredjuje njena zapremina I njena proizvodna vrednost a ne brend za koji se koristi.

Da li je microfiber kesa prevelika?

Mikrofiber kesa nema faltu izmedju prednje I zadnje strane kao papirna kesa I izgleda malo veće ali je zapreminski ista I isto funkcionise sto je i objasnjeno u predhodnim pitanjima. Vrlo je važno da kesa ima oslonac na dno usisivaca jer kesa koja nema oslonac visi I vremenom moze doci do odvajanja od kartona I pucanja.

Nisam primio potvrdu narudžbine na email.

Nekada se desi da potvdra o uspesnoj porudzbini ili email zavrse u spam folderu pa vas molimo da u tom slucaju proverite I spam folder, ili nas nazovite – rado ćemo potvrditi vašu porudžbinu usmeno.