O nama

win bag logo iznad mora na nebu

AG solutions d.o.o. je mlada firma ali sa iskusnim timom koja je u stanju da odgovori na sve izazove u domenu kesa za profesionalne i kućne usisivače. Bavimo se proizvodnjom i prodajom kesa za usisivače pod našim brendom WIN-BAG. Naše WIN-BAG kese su zamenske kese za originalne, ali su napravljene po svim standardima koji su potrbeni za pravilnu upotrebu i rad usisivača. Možemo napraviti bilo koji tip kese. Ako određeni tip nemamo u ponudi, potrebno je da nam pošaljete uzorak kese i mi ćemo napraviti kese za Vas u najkraćem roku i po najboljoj ceni. Kada se mikrofiber kese napune, bacaju se kao i prapirne. Materijali koji se koriste su biorazgradivi.

Veleprodaja/maloprodaja – internet prodaja. Kese šaljemo prko kurirskih službi ali postoji mogućnost i ličnog preuzimanja uz predhodni dogovor oko termina.

Nudimo odlične uslove za ugostiteljske objekte, hotele, hostele, perionice kola, servise za čisćenje, državne ustanove i ostala pravna i fizička lica koja imaju veću potrošnju naših proizvoda. Posebni akcenat stavljamo na veleprodaju i snabdevanje svih tipova radnji i firmi koje ušestvuju na tenderima a koje žele da naše proizvode uvrste u svoju asortiman na teritoriji Srbije i šire. Nudimo saradnju u vidu strateškog partnerstva, edukacije, podrške u svakom smislu koja je potrebna za jednu kvalitetnu i dugogodišnju saradnju.