WIN-BAG kese za profesionalne i kućne usisivače

Kompanija AG solutions je osnovana 2015.godiine. Od tada se bavimo proizvodnjom, veleprodajom, maloprodajom i on-line prodajom kesa za sve tipove profesionalnih i kućnih usisivača pod našim brendom WIN-BAG. Kese proizvodimo od nemačkog sintetičkog materijala specijalno dizajniranog za kese za usisivače i filtraciju prašine koji se popularno naziva mikrofiber. Od početka se trudimo da adekvatno odgovorimo na sve izazove iz ove oblasti pa smo tako uspeli da paralelno razvijemo kese za kućni program ali i za profesionalni gde nudimo kese za sve brendove i tipove usisivača. Naša ponuda obuhvata preko 100 brendova i 300 različitih modela kesa za usisivača. Pored specifične izrade i težnje da naše WIN-BAG kese za usisivače budu po kvalitetu što približnije originalnim kesama proizvođača gde smo u potpunosti uspeli a neretko i prevazišli, mi smo za naše kupce i saradnike obezbedili i dosta povoljnije cene u odnosu na originalne kese čime je korist za krajnjeg potrošača višestruka. Sve navedeno prepoznalo je nekoliko velikih kompanija i proizvođača usisivača za čije potrebe proizvodimo brendirane kese. Odnedavno u ponudi imamo filtere, creva, papuče i  raznu dodatnu opremu za usisivače.

Naš sajt sadrži jednostavan način pretraživanja koji detaljnije možete pogledati u delu za često postavljana pitanja. Takodje nudimo i nekoliko opcija slanja preko kurirske službe gde smo se potrudili da našim kupcima omogućimo povlašćene cene poštarina. Kupci mogu kupiti kese on-line, poručiti telefonom, a mogu nas kontaktirati i preko Viber-a. Pored toga, kese se mogu kupiti i u našoj maloprodajnoj radnji u Borči.

Vrhunski kvalitet po najpovoljnijoj ceni, predanost, profesionalni pristup i isporuka na vreme su principi na kojima počiva naše poslovanje.
Mi brinemo o zadovoljstvu svakog našeg kupca bez izuzetka. Čišćenje je sada lakše!

Podaci o firmi:
Pun naziv pravnog subjekta: AG solutions d.o.o.
Adresa sedišta i dostave pošte: 20. oktobra 8, 11211 Beograd-Borča
Šifra delatnosti: 1395 – Proizvodnja netkanog tekstila i predmeta od njega, osim odeće
Matični broj: 21108588
PIB: 108998408

Podaci o maloprodajnoj radnji i e-shop-u:
Pun naziv pravnog subjekta: WIN-BAG shop PR Lazar Agatonović
Adresa sedišta i dostave pošte: 20. oktobra 8, 11211 Beograd-Borča
Šifra delatnosti: 4778 – Ostala trgovina na malo novim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama
Matični broj: 64102117
PIB: 109335956