USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo vas da pažljivo pročitate odredbe i zakone koji se tiču Uslova korišćenja WIN-BAG shop sajta pre nego što pristupite korišćenju sajta (uslovi definisani u nastavku). Korišćenje sajta potvrđuje da ste u potpunosti saglasni sa navedenim uslovima.

Ukoliko korisnik ne prihvata navedene odredbe i zakone, i ne slaže sa dole navedenim uslovima, upućujemo Vas da napustite, te ne pristupate i ne koristite našu Internet prodavnicu.

PRIMENA: Ovi uslovi i odredbe važe za Internet prodavnicu WIN-BAG shop, uključujući sve platforme, usluge ili druge resurse povezane, distribuirane ili dostupne putem sajta win-bag.rs. Sajtom upravlja kompanija AG solutions d.o.o. u čijem vlasništvu se nalazi sajt i učestvuje u njegovom radu.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI: Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica Societe Generale Srbija, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA: U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, kompanija AG solutions d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

PROIZVODI, SADRŽAJI I SPECIFIKACIJE: Sve funkcije, sadržaji, specifikacije, proizvodi i cene proizvoda i usluga opisanih ili prikazanih na sajtu su tačni.

OGRANIČENJE ISPORUKE: Nakon što se izda nalog za izvršenje porudžbine, ista će biti poslata na adresu koju je kupac prethodno naveo, sve dok je adresa za isporuku usklađena sa uslovima za slanje, koji se nalaze na sajtu. Sve kupovine sa sajta se vrše u skladu sa Ugovorom o isporuci. Kao posledica toga, rizik od gubitka i vlasništva nad predmetima koji su kupljeni na sajtu, prelazi na kupca, nakon isporuke predmeta kuriru kurirske službe.

TAČNOST INFORMACIJA: Trudimo se da informacije na sajtu budu potpune, tačne i aktuelne.

KORIŠĆENJE SAJTA: Korišćenje sajta je lično, neekskluzivno, neosporno i mora biti u skladu sa ovim uslovima, odredbama i zakonima. Dizajn sajta, tekstovi, grafika, informacije, sadržaji i drugi materijali koji su prikazani ili dostupni putem sajta su zaštićeni autorskim pravima, logotipom i drugim zakonima i ne smeju se koristiti, osim ako je to dozvoljeno u odredbama i zakonima ili pismenim odobrenjem vlasnika sadržaja. Delovi stranica mogu biti zaštićeni autorskim pravima od strane programera.